iNsight U

Onlineprogrammer for par

Det ultimative parforholdsprogram!

Savner I gnisten i jeres parforhold?

Så få det ultimative parforholds forløb!

I får et 6 måneders transformativt trin for trin forløb, så jeres parforhold kan få det bedste år, siden I startede med at date.
Få insider adgang til metoden og taktikkerne, som vil sætte ild under jeres parforhold, kærligheden, intimiteten, lidenskaben, eventyrligheden og lykken. 

TID:
I får mulighed for at køre onlineforløbet præcis når det passer jer.
I aftaler faste tider med mig, hvor vi mødes over Zoom, så I får et helt unikt og personligt forløb, som er tilpasset jeres udfordringer.

HYPPIGHED:
I får 1:1 tid sammen med mig, hver 14 dag via Zoom af en times varighed i hele 6 måneder.
Derudover får I opgaver, metoder og taktikker, som I modtager ugentligt på jeres træningsplatform og/eller på appen. Det giver jer et komplet overblik og mulighed for at tage tingene med på farten.

STED:
Vi ses på på Zoom, så I bruger jeres tid mest effektivt på parforholdet og ikke i trafikken.

SAMARBEJDE:
Har I spørgsmål eller bekymringer mellem møderne, indeholder programmet også ubegrænsede mails og sms’er i 6 måneder, så der bliver taget hånd om jeres udfordringer, så snart de opstår. RESULTAT:
I kommer til at vide, præcis hvad I har behov for, så I kan få et lykkeligt parforhold.

I vil endda få indsigt i hvordan man får et episk parforhold – altså de der parforhold, hvor folk tror eller tænker at de må være sjælepartnere. Meget få mennesker ved hvad der skal til, for at skabe et episk parforhold. De hemmeligheder deler jeg med jer i slutningen af forløbet. Så I kan få resultater, som meget få parforhold opnår.

Hver dag, er en miniudgave af totaliteten af jeres liv sammen. Hvis I begynder, at opbygge kontinuerlige verdensklasse dage, kan I med tiden opbygge verdensklasse uger, måneder og år, som dermed transformerer jeres liv til det bedst mulige liv, som I endnu ikke har udlevet.

Dette forløb, er et helt nyt program jeg har udviklet til at gøre jeres parforhold det mest kærlige, lidenskabelige, trygge, eventyrlige og lykkelige parforhold, I endnu har haft.

Dette premium kombineret digitale og personlige forløb, er baseret på en 6-trins proces, som er designet gennem mange års erfaring med psykoterapi og parterapi. Det er for jer, som ønsker at opnå store personlige resultater for jer selv, såvel som for jeres familie.

  1. Jeres parforhold nu og fremadrettet
  2. Forelskelse igen og igen, sådan gør I
  3. Det stærkeste bånd, sådan bygger I det
  4. Familien som den stærkeste force, sådan får I det ultimative familieliv/samliv
  5. Konflikterne, sådan løser I dem effektivt og elegant
  6. Kosmisk kærlighed, sådan tager I parforholdet til det næste niveau

 

Fordelene ved at kombinere online forløb med terapi

I kan på samme måde, som når I spiller et familiespil, få glæde af det om og om igen!

Har du/I brug for en samtale først?

Eller tilmeld dig Det ultimative parforholdsprogram

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.