Mikrokurser & samtalekort

Små komprimerede og effektive indsatser, der vil gøre en kæmpe forskel i jeres forhold

Mikro online kurser og samtalekort for par tilbyder en enkel og effektiv måde at lære nye færdigheder på, som kan hjælpe med at forbedre forholdet. Disse kurser er designet til at være kortere end traditionelle kurser og kan færdiggøres på bare få timer. De dækker en bred vifte af emner, lige fra kommunikation og konfliktløsning til intimitet og seksualitet. Fordelene ved disse mikrokurser omfatter fleksibilitet, pris og brugervenlighed. I kan tage kurserne på når det ønskes i hjemmet og I har adgang til alle materialer online. Der er ingen behov for at rejse eller at bruge penge på dyre kurser. Samtidig kan denne tilgang hjælpe med at styrke forholdet som helhed og skabe tættere bånd mellem partnerne.

Kursus 1

Spark gang i sexlivet på blot 4 uger

Velkommen til vores mikrokursus “Spark gang i sexlivet på 4 uger”!

Er du og din partner på udkig efter en måde at genoplive jeres sexliv og genopdage hinanden på en mere intim måde? Så er dette mikrokursus lige noget for jer!

I løbet af 4 uger vil I lære en række teknikker og tips til at opnå mere tilfredsstillende og glædelige seksuelle oplevelser. I vil blive guidet igennem de forskellige trin og sikre, at I får den bedst mulige oplevelse ud af kurset.

Gennem kurset vil I lære at være med det der er, genetablere tilliden omkring sex, og tale om, hvad der tænder jer mest.

Kurset er designet til at være sjovt, afslappende og informativt. I vil have mulighed for at lære i jeres eget tempo og i jeres eget hjem, så det passer ind i jeres travle livsstil.

Tøv ikke med at tage det første skridt mod at genoplive jeres sexliv og tilmeld jer nu! Vi garanterer, at I vil have en fantastisk tid og opnå en mere tilfredsstillende og intimitetsfuld forbindelse med jeres partner.

 

Detaljer

Pris: 199kr
Sessioner: 4 x 4 moduler.
Varighed: 4 uger.

Kursus 2

Romantisk og blid sex kort

En sjov udfordring for alle kærestepar.

Uanset om I lige har mødt hinanden eller været kærester i en evighed, så kan det være krævende at være kreativ hele tiden med nye påfund. Med de romantiske sex-kort kan I uden besvær peppe romantikken og sexlivet op derhjemme.

Udfordringerne på de 32 samtalekort giver en intim og romantisk stemning på kærestedaten og kan spilles af alle. Kortene er en dejlig gave til årsdag, fødselsdag, Valentinsdag – eller bare på en dag, hvor du har lyst til at komme lidt tættere på din kæreste…

HVAD FÅR I?

I pakken er der 32 intime kort med romantiske, kærlige og personlige spørgsmål med bagside til laminering. Kom kortene i en æske og udfordre hinanden på skift.

Kortene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. PDF-filen kan ikke redigeres.

SÅDAN GØR I

Kortene kommer i en PDF-fil, som du modtager så snart du trykker betal. For at få det bedste udskriftsresultat, kan du downloade PDF-filen og gemme den på din computer. Udskriv filen i farver på almindeligt A4-kopipapir med udskrivning på begge sider.

Klip kortene ud og læg dem i en æske – laminér dem for et ekstra lag af lækkerhed. Træk udfordringer og glæd hinanden på måder, som I endnu ikke har prøvet!

"vi elskede bare de her kort, da vi var i forløb."

Detaljer

Pris: 39,94kr
Sessioner: PDF-fil
Varighed: For evigt, hvis I synes

Kursus 3

Sådan ved du om du bliver løjet for – hver gang!

Er du træt af at leve med løgne i dit parforhold?

 

Vil du gerne kunne afsløre løgnene og få ærligheden tilbage i jeres parforhold? Så er det tid til at tage kontrol over situationen og lære at afsløre løgne.

Den gode nyhed er, at det er muligt at afsløre løgne i et parforhold. Det kræver også langt mindre end man skulle tro. Vi præsenterer en etisk og forsvarlig teknik, der kan hjælpe dig med at afsløre løgne.


Jeg vil guide dig gennem trin-for-trin metoden, der vil hjælpe dig med at afsløre enhver løgn ganske let. Du vil lære en meget effektiv psykologisk mekanisme, der driver sandheden ud af enhver løgner, og hvordan man kan bruge den viden til at genkende dem og konfrontere dem.

Denne teknik vil ikke kun hjælpe dig med at spotte løgnere i personlige relationer, men også i forretningsmæssige og professionelle situationer.


Dette mikrokursus er til dig, der ønsker at blive bedre til at forstå og opdage usandheder, uanset deres formål. Hvis du vil beskytte dig selv mod løgne og manipulation, og blive en bedre kommunikator, så er dette kurset noget for dig.

Tilmeld dig nu og lær, hvordan du kan være i kontrol og få det bedste ud af dine relationer i livet og på arbejdspladsen.
 

Detaljer

Pris: 39kr
Sessioner: 1 x 1 modul.
Varighed: Bliv klædt på i løbet af 10 minutter

At genfinde kærligheden er ikke en lige vej.

Det er ikke ualmindeligt at det knaser lidt i løbet af årene. Fordi vi vælger hinanden både med vores bevidsthed og vores underbevidsthed.
Det betyder at nogle ting vil køre som smurt i olie, mens andre ting vil opleves enormt svære.
Bedst som vi troede, at vi var enige om ALDRIG at komme DERTIL igen, træder min partner lige DERTIL igen.
Hvorfor?!
Når nu vi var blevet enige?

Fordi du blev enig med din partners rationelle hjerne. Den irrationelle del, som gør disse underfundige ting, fik slet ikke taletid. Den plads skaber vi i terapien, så I kan opnå mere sammen, end før I kom.

Charlotte Smith, Marriage Mastery

At leve i et kærligt, harmonisk og rummeligt parforhold er os alle forundt, såfremt vi reelt ønsker det. Forandringen tager ej heller tid. Det der tager tid, er at beslutte sig for at foretage forandringen.

At gå i parterapi, er det kærligste og mest voksne vi kan gøre.
Vi giver vores partner muligheden for et liv med glæde og lykke.
Vi viser vores børn hvordan ægte kærlighed ser ud – ansvar for det svære, så vi fremadrettet kan tilgå hinanden med ubetinget kærlighed .

 

Til hvem ville du anbefale bootcamp for parforholdet og hvorfor?

Alle med problemer i parforhold, da man helt sikkert ser anderledes på tingene efterfølgende.