iNsight U

Parterapi i Faaborg

Find gnisten i parforholdet

Som par vil de fleste møde udfordringer i livet sammen og opleve, at forholdet ændrer sig gennem årene. Man gange kan man have en tildens til at glemme nærværen i hverdagens stress og jag. Parterapi kan være løsningen, hvis I som par føler, at tingene er kørt fast, og I ikke længere evner at lytte til og forstå hinanden. Jeg kan hjælpe jer til at finde viljen og evnen til at dyrke kærligheden til hinanden igen, og til at få etableret en konstruktiv og respektfuld dialog, der kan hjælpe jer videre sammen – eller hver for sig. Det vigtigste i et få parforholdet på rette kurs er kommunikation. 

Parforholdet er en underlig og uhåndgribelig størrelse. Det er her vi oplever at blive holdt af, blive skældt ud og finder trøst. Men efter mange års samliv kan det være svært, at blive ved med at være lige så nyforelskede ligesom den gang man mødtes. Det er en hel naturlig fase, som kan være svær at genskabe. der er ikke en samtale som er ens. Jeg gennemgår jeres problematikker, hvorefter jeg udvælger hvilke værktøjer og metoder, som passer til lige netop jeres problemetikker.

Jeg står klar til at hjælpe uanset om i har været i et parforhold i 1 eller 50år. Så søger du parterapi i Faaborg eller omegn er du mere end velkommen til at kontakte mig på telefon: 40 98 29 39

Parterapeut i Faaborg

Som parterapeut i Faaborg, er formålet med at hjælpe dig og din partner til i højere grad at forstå jeres egne mønstre og opnå en viden om baggrunden for den andens adfærd, ønsker og behov. Herved søges dialogen parret imellem styrket med mulighed for øget tilknytning, idet en sådan forståelse ofte vil mindske vrede og frustrationer. Vil du vide mere om min tilgang til parterapi Odense, så kontakt mig allerede i dag. 

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.