iNsight U

Parterapi for én

Parterapi for én

Parterapi er ikke kun for to. Hvis du går med tanker og tvivl omkring dit parforhold, kan det hjælpe at tale med en professionel om dette. Hvis du er i et parforhold, hvor du oplever svære følelser som angst, depression eller stress, kan dette have en negativ indflydelse på jeres relation. Men måske er din partner ikke klar til at gå i terapi, så kan du få professionel hjælp på egen hånd. du kan også være single, som gerne vil møde en anden form for partner fremadrettet, end du har gjort hidtil, så er dette tilbud også til dig.

 

Jeg er erfaren i at behandle individer, der oplever vanskeligheder i parforholdet (både et pågående og et afsluttet) og hjælper dig med at håndtere dine egne følelser og reaktioner på en sund og effektiv måde.

I denne terapiform, arbejder jeg med en individuel tilgang til terapi, hvor vi tager udgangspunkt i dine personlige behov og mål. Jeg lytter til dine bekymringer og tilbyder dig støtte, så du kan lære at tackle dine følelser på egen hånd. Jeg vil hjælpe dig med at opbygge selvtillid og stille de rigtige spørgsmål, så du kan skabe de forandringer, der vil føre til en bedre og sundere relation.

Du kan tage det første skridt i retningen af en mere tilfredsstillende tilværelse ved at kontakte mig og aftale en behandling. Der arbejdes professionelt og fortroligt og jeg vil give dig al den støtte og vejledning, du behøver for at nå dine mål. Kontakt mig i dag og lad mig hjælpe dig til en mere tilfredsstillende til tilværelse.

OBS til dig, som er i et parforhold...

Selvom individuel parterapi kan være en effektiv måde for dig at arbejde med personlige udfordringer, som kan påvirke deres forhold, så er der visse risici forbundet med individuel terapi.  Ærlighed og gennemsigtighed er blandt nøgleordene i et sundt parforhold, derfor kan individuel terapi potentielt skabe udfordringer for jeres kommunikation og tillid.

En anden potentiel fare ved individuel terapi er, at den ene partner kan føle sig udeladt og trianguleret, hvis denne først senere lærer at du er i terapi. Dette kan skabe en ubalance i kommunikationen og forholdet generelt.

Derudover kan individuel terapi føre til, at man fortæller terapeuten om problemer eller følelser, som ikke deles med partneren. Her kan der igen opstå problemer med at opretholde ærlighed og gennemsigtighed i forholdet.

Endelig kan individuel terapi også føre til, at den ene partner udvikler en følelse af afstand eller frigørelse fra forholdet, som måske ikke er tilsigtet. Er du i tvivl om hvad der er rigtigt for dig, så book en gratis samtale, så tager vi den derfra.

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.