iNsight U

Priser

Prisliste

Priser for Parterapi i Glamsbjerg

 • Startpakke til parterapi DKK 5.299,-

  Består af en række forskellige samtaler, for at give jer en god start på forløbet. ✅ Herunder jeres håb, forventninger og mål. ✅ I vil få mulighed for at udvælge en konflikt, som vil undersøges sammen med terapeuten, for at identificere dynamikker og udfordringer unikt for jer. ✅ Pakken indeholder desuden 2 x 360-graders screeninger, som vil give både jer og terapeuten et bluesprint over jeres parforhold og en bedre forståelse for jer. ✅ Derudover, 2 x 45 minutters individuelle samtaler, hvor I hver især vil få mulighed for at udforske egen historie og udfordringer i relationen. ✅ Endelig vil der være en 90 minutters session, hvor jeg vil arbejde sammen med jer på udviklingen af en behandlingsplan og sætte konkrete mål for forløbet.

 • 3 måneders intensiv bootcamp pr. næse inkl. parterapi 3.998,50,-

  I løbet af 3 måneder, vil I få adgang til ✅ opgaver hver uge ✅ gennem min app, som er målrettet de 7 kerneområder, som et stærkt parforhold skal besidde. Opgaver vil tage udgangspunkt i kommunikation, intimitet, respekt, tillid, kompromis, teamwork og værdsættelse. I vil have en uge til at udføre hver opgave og vil have mulighed for at arbejde med det der dukker op på vejen i selve terapien. ✅ Den finder sted hver 14-dag hvor I vil have mulighed for at tale om opgaverne, jeres relation og eventuelle problemer, som I støder på. ✅ Jeg vil give jer konkrete og lavpraktiske redskaber til at takle disse udfordringer og støtte jer i jeres fremgang. For at sikre at I forbliver motiveret og på sporet, vil i modtage ✅ huske-sms'er, hver uge under forløbet. Disse sms'er vil påminde jer om opgaver og små tiltag I kan arbejde med i hverdagen, samt bidrage med inspiration til parforholdet. ✅ Efter de 3 måneder, vil I have mulighed for at fortsætte på det avancerede niveau i 3 måneder yderligere. Når forløbet afsluttes, vil der være ✅ jævnlige opfølgninger i op til 2 år efter endt forløb. Det vil hjælpe jer til at opdage eventuelle tilbagefald i god tid og styrke jeres parforhold på lang sigt.

 • Parforholdseksperten flytter ind DKK 13.329,50,-

  Det er en terapiform, hvor jeg kommer kommer hjem til jer, for et intensivt forløb af 4 weekender henover 6 måneder. Formålet er at arbejde hands on, observere jer i dagligdagen og være tæt på dynamikkerne og samspillet. Indledningsvist får I ovenstående opstartspakke, så vi har lavet en behandlingsplan inden jeg kommer til jer. Underbesøget får I udleveret materialer og redskaber, som I kan bruge på jeres specifikke udviklingsområder. Jeg tager aktiv part i jeres liv og vil fungere både som en slags træner, der hjælper jer med at forbedre relationen og familielivet. Det kan eksempelvis være ved at guide jer til skabe bedre relationer eller kommunikere mere konstruktivt. Terapiformen er velegnet til par, der har problemer med kommunikation, konflikthåndtering og/eller savner nærhed/forståelse i deres relation. Der vil yderligere være opfølgning i 2 år efterfølgende, for at forhindre tilbagefald. De første 6 måneder efter endt forløb, vil der være et månedligt opkald. Derefter vil I modtage små forskningsbaserede screeninger for at forhindre tilbagefald og tilsikre at I har de rette redskaber til at løse jeres problemer fremadrettet.

 • Transformér jeres parforhold på 7 uger uden terapi DKK 1.597,-

  ✅ Ved at lære de 6 principper for et lykkeligt parforhold, vil I også lære de at spotte de mønstre, som kommer i vejen ✅ Til hver af de 6 kompetencer, giver jeg jer et sundhedstjek. Det er ligesom et tjek af dig og jer på et område. Så I ved hvad I skal og kan sætte ind med eller om I bare rykker på det her område. 😎 ✅ Når du har taget sundhedstjekket, får I nogle opgaver og lege, som er designet til det enkelte sundhedstjek. Det svarer til at få vejledning i de bedste D-vitaminer, hvornår og hvordan de bedst benyttes, leveret lige til døren. Så I er fuldstændig klædt på. Jeg fortæller jer præcist hvad I skal gøre; trin for trin. ✅ I vil lære hvordan I dækker og responderer til hinandens behov, så i kan bygge et parforhold fyldt med passion og glæde. 💞 ALT SAMMEN (OG MEGET MERE) FOR MINDRE END HVAD 2 TIMERS PARTERAPI KOSTER. Klik på linket og se hvad I får...

Parterapi der bare virker!

Parterapi - det får du Parterapi når det er bedst!


Book en gratis telefonsamtale og få professionel vejledning her 

Lad os bringe kærligheden tilbage til jer

Leder I efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe jer med at genfinde gnisten og styrke jeres parforhold.