iNsight U

Parterapi i Middelfart

Find gnisten igen

Konflikter i et parforhold tærer på kræfter, overskud og energi, hvilket kan påvirke hvordan du er på arbejde, samt overfor venner og familie. Din partner er ofte den person som du er tættest på, så oplever i problemer i parholdet, kan det være svært at holde fokus på alt andet.

Der kan være mange årsager til at der opstår konflikter i parforholdet. Det kan være at i et vokset fra hinanden, hvorved forholdet kan fremtræde mere praktisk end følelsesfuldt. Jeg kan med min parterapi i Espergærde være den udenforstående part, der kan nuancere og perspektivere. Her får I håndgribelige redskaber og teknikker, som kan bringe nærheden, forståelsen og kærligheden ind i forholdet igen.

Parterapi er ikke kun får to. Hvis du går med tanker og tvivl omkring dit parforhold, kan det hjælpe at tale med en ekspert om dette. Med parterapi for en, kan du få luftet nogle af de tanker og den frygt, der muligvis fylder uden at involvere din partner, før du er klar.

Parterapeut i Middelfart

Formålet med parterapien er at hjælpe dig og din partner til i højere grad at forstå jeres egne mønstre og opnå en viden om baggrunden for den andens adfærd, ønsker og behov. Herved søges dialogen parret imellem styrket med mulighed for øget tilknytning, idet en sådan forståelse ofte vil mindske vrede og frustrationer. 

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.