iNsight U

Gratis ressourcer

Klar til at gå i gang allerede i dag?

Så få lidt gratis til at starte ud med…

Når du klikker på: dette link, får du adgang til min gratis guide, som viser dig hvordan du lægger basisgrundlaget for et godt parforhold. 💞

Derudover får du invitationer til gratis webinarer om

principperne for et lykkeligt parforhold, her kan du anonymt stille spørgsmål. Du får naturligvis VIP invitationer til mine kurser, seminarer, forløb og miniforløb. Du kan blot vælge dem du finder interessante 🙂

Få lige nu eksklusivt og gratis adgang til parforholdsbarometret – hvor ligger jeres parforhold?

Sådan finder du ud af hvad du gerne vil have i et parforhold

Metoden til at finde ud af hvad du vil have, kan du bruge metoden på dit parforhold eller ved andre vigtige livskvalitetsfremmende spørgsmål.

* Kender du det med at være i tvivl om h*n er den rette?

* Om det her i virkeligheden er hvad du har lyst til?

* Eller hvad du i det hele taget ønsker med dit liv?

* Har du prøvet at gå ned af den ene forkerte vej efter den anden, kun for at have en følelse af at spilde dit liv?

Det er et problem, fordi når vi ikke ved hvad vil have, så kan vi ikke gå efter det. Vi vil oftest gå efter ting, som vi i bund og grund ikke ønsker eller som direkte skader os. Vi vil løbe panden mod utallige mure og måske endda nå til en konklusion om, at vi bare ikke er skabt til at være lykkelige eller ikke er født under en heldig stjerne.

I de grummeste tilfælde, bliver vi tillært hjælpeløse; som kort sagt betyder at vi mister evnen til at gå efter lykken, fordi vi mister troen på at vi kan.

Men du behøver ikke at nå helt derned – faktisk håber jeg ikke at du nogensinde stifter bekendtskab med sidstnævnte tilstand, for den føles ubærlig. Derfor har jeg netop også lavet dette kursus, så du kan springe blindgyderne over og gå efter det du higer efter indeni – enten bevidst eller ubevidst.

Du får hjælp til at gå fra en ubevidst tilstand af “not knowing” til at blive krystal klar og kunne transformere det til virkelighed.

Metoderne viser dig, hvad du inderst har behov for, higer efter og hvorfor dette er vigtigt for dig, samt præcis hvordan du så transformere dette fra et ønske til din virkelighed. Du får også adgang til din største superkraft og hvordan du mest effektivt benytter den til at transformere din verden.

 

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.