iNsight U

Parterapi i Odense og omegn

Jeg tilbyder parterapi til Odense og omegn og hjælper jer med at finde tilbage til hinanden. Når forholdet sættes på prøve, kan det være svært at finde tilbage til hinanden. Som erfaren parterapeut kan jeg hjælpe jer med at I få gnisten og glæden tilbage i parforholdet. Kontakt mig uforpligtende i dag!

Få kærligheden tilbage med parterapi i Odense

Hos Insight U skaber jeg rammerne for jer som oplever problemer i parforholdet. Jeg hjælper jer med at genskabe tryghed og nærvær, hvilket er to vigtige elementer i parforholdet. Konflikter i et parforhold tærer på kræfter, overskud og energi, hvilket kan påvirke hvordan du er på arbejde, samt overfor venner og familie. Det er derfor vigtigt at have de rigtige værktøjer til at løse konflikterne. 

Der kan være mange årsager til at der opstår konflikter i parforholdet. Det kan være, at I er vokset fra hinanden, hvorved forholdet kan fremtræde mere praktisk end følelsesfuldt. Derfor er der ikke en samtale som er ens. Jeg gennemgår jeres problematikker, hvorefter jeg udvælger hvilke værktøjer og metoder, som passer til lige netop jeres problemetikker. 

Jeg står klar til at hjælpe uanset om i har været i et parforhold i 1 eller 50 år. Så søger du parterapi i Odense eller omegn, er du kommet til det rette sted. Kontakt mig på telefon + 45 40 98 29 39 eller skriv til mig på mail charlotte@insightu.dk, og få hjælp til jeres parforhold!

Insight U - Parterapeut til Odense og omegn

Som parterapeut i Odense, er formålet med at hjælpe dig og din partner til i højere grad at forstå jeres egne mønstre og opnå en viden om baggrunden for den andens adfærd, ønsker og behov. Herved søges dialogen parret imellem styrket med mulighed for øget tilknytning, idet en sådan forståelse ofte vil mindske vrede og frustrationer. Vil du vide mere om min tilgang til parterapi i Odense, så er du mere end velkommen til at kontakte mig. 

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi i Odense eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.