Workshops for par

Styrk jeres parforhold på en sjov og lærerig måde, henover en weekend

Kærlighed er en smuk ting, men det kræver også hårdt arbejde, kompromis og tålmodighed for at bevare den livslangt. Ikke alle par kan imødegå udfordringerne og bevare den magiske bindende styrke i parforholdet. Men hvad hvis der var en vej for par, som ville give dem en blivende forståelse for at opbygge et stærkt, lykkeligt og varigt forhold?

Bliv stærkere gennem en parforholds workshop

John Gottman klinisk psykolog, var med sin forskning om ægteskaber i mere end 40 år i stand til at udlede nogle grundprincipper, der gjorde forskellen mellem vellykkede og mislykkede ægteskaber. Disse principper inkluderer at acceptere hinanden, at vise venlighed og respekt, at lave små ting, der flekser din muskel som et par, at skabe fremtidige drømme sammen blandt andre effektive strategier til at opbygge en blivende kærlighed.

På vores workshop for par, vil vi styrke og støtte de syv grundlæggende principper for at opbygge et lykkeligt parforhold, baseret på John Gottmans forskning. Vi vil engagere og interagere med jer, ved at give praktiske øvelser og rådgivning, der er designet til at øge forståelsen og bibringe en indsigtsfuld pædagogisk oplevelse.

Vi vil sørge for, at I får værktøjer og teknikker til at skabe et rigtigt øjebliks samvær med hinanden, og bruge jeres forskelligheder som en mulighed for at styrke jeres parforhold. Disse teknikker indeholder lytteevne, bidragende adfærd og evnen til at kommunikere på en sund måde, der opmuntrer til åbenhed og ærlighed.

Vores workshop for par vil give jer mulighed for at skabe varige forbindelser med andre par, dele jeres erfaringer og styrke et forhold, der kan skabe lykke og tilfredshed i jeres ægteskab.

Etablering af et stærkt, lykkeligt og livslangt forhold er en investering i hinanden og i jeres fremtid. Tøv ikke med at tage det næste skridt på jeres rejse sammen.

Tilmeld jer vores workshop for par i dag og drag fordel af John Gottmans forskning. Prøv teknikkerne og at have oplevelsen af en lykkelig og tilfredsstillende fremtid sammen.

PS: Bemærk at I tilmelder jer en venteliste hvis der ikke er en ledig workshop og ikke vil blive faktureret, før I selv trykker godkend på den endelige tilmelding.

Prisen er variende fra gang til gang, grundet lokation og lokale takster.

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter workshops for par? Lad mig hjælpe dig od din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedrelation.