Hvis et par kommer til mig i forbindelse med et utroskab, ville jeg gøre sådan her…

Som parterapeut, der har en specialuddannelse i utroskab, vil jeg håndtere utroskab ved at benytte mig af tre overordnede trin: forsoningsfasen, afstemningsfasen og tilknytningsfasen. 

I forsoningsfasen vil jeg arbejde med parterne for at hjælpe dem med at bearbejde chokket og sorgen, der ofte følger med utroskab. Jeg vil også hjælpe dem med at genopbygge tillid, og jeg vil give dem værktøjer til at kommunikere åbent og ærligt om deres følelser og bekymringer. 

I afstemningsfasen vil jeg arbejde med parterne for at finde ud af, hvad der førte til utroskaben, og hvordan de kan undgå lignende situationer i fremtiden. Jeg vil også hjælpe dem med at arbejde med deres individuelle og fælles mål og værdier

I tilknytningsfasen vil jeg hjælpe parret med at genopbygge deres forbindelse og tilknytning til hinanden – det “nye” parfarhold. Dette kan omfatte øvelser og aktiviteter, der styrker parrets intimitet og emotionelle tilknytning. Jeg vil også fortsætte med at arbejde med parret for at sikre, at de har stærke kommunikationsevner og bevæger sig fremad med en positiv og sund dynamik i deres forhold. 

I alt vil min tilgang til arbejdet med utroskab være forskningsbaseret, kærlig og støttende. Jeg vil arbejde for at hjælpe parret med at genopbygge tilliden og forbindelsen, som blev brudt, og hjælpe dem med at bevæge sig mod en stærkere, sundere og gladere parforhold.

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.