Myter om parterapi

DE 5 MEST SEJLIVEDE MYTER – AFLIVET

1. Det handler om at finde ud af hvem der tager fejl
Nej! I et parforhold, er der 2 sider, som begge er lige valide. Den største udfordring, er for partnerne at se gyldigheden i den andens perspektiv.

2. parterapeuten fungerer som en form for dommer
Nej!. Som parterapeut er man aldrig dommer. I skal have jeres parforhold til at fungere. Det forværres blot ved at pege fingre.

3. Hvis vi er rigtige for hinanden, har vi ikke behov for parterapi
Forkert! I ethvert aspekt af livet, har vi behov for træning/skole/mentoring/coaching og terapi. Vores succesrate i livet generelt, er langt højere når vi omfavner den tankegang.

4. Parterapi er sådan lidt lilla ble på hovedet og ikke så meget for mænd
Det kan det være nogle steder, men her starter I ud med en 360 graders screening og en behandlingsplan, som I kan følge skridt for skridt. Det er alt sammen forskingsbaseret. Selvfølgelig handler det om følelser, men det skal give konkrete og mærkbare resultater hos jer.

5. Man ved jo ikke om det vil virke
Der er lige så meget sikkerhed i parterapi, som ved alt andet i livet. Hvis du skal have noget til at virke, skal du vælge at gøre noget andet i dag end du gjorde i går.
Selv den bedste løbetræner kan ikke hjælpe dig, hvis du ikke vil bevæge dig.

Myter om parterapi

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.