Hvis et par kom til mig og havde svært ved deres kommunikation, ville jeg gøre dette….

Mit første skridt ville være at etablere en tillidsfuld og lige relation mellem mig og parret, hvor jeg ville sikre mig, at de føler sig hørt og forstået. Derefter vil jeg identificere kommunikationsproblemerne ved at lytte til begge parters perspektiver og forstå deres individuelle kommunikationsstile og behov.

Herefter vil jeg give parret nogle konkrete færdigheder og værktøjer, baseret på dyadisk kommunikationsteori og informede beslutningsmodeller, som de kan bruge til at forbedre deres kommunikation. Disse værktøjer kan inkludere aktiv lytning, nonverbale kommunikationsteknikker, at formulere klare og specifikke behov, håndtering af konflikter og øvelser i at træde i hinandens sko.

Mens vi arbejder på disse færdigheder og værktøjer, vil jeg opmuntre til åbenhed og ærlighed i kommunikationen blandt parret. Jeg vil også give dem øvelser og opgaver at arbejde med hjemme via min app, så de kan forbedre deres kommunikation på lang sigt, selv efter vores sessioner er afsluttet.

Samtidig vil jeg være lydhør og følge op på deres fremskridt og behov, og justere min tilgang og individuelle hjælp efter behov. På denne måde kan parret opleve store forandringer i deres kommunikation og relation til hinanden på lang sigt, og føler sig mere i stand til at håndtere udfordringer, som kunne opstå i fremtiden.

Lad os bringe kærligheden tilbage i fokus

Leder du efter parterapi på Fyn eller online? Lad mig hjælpe dig og din partner med at genfinde gnisten og styrke jeres kærlighedsrelation.